Bestellen
Voor 16.00 besteld is morgen afhalen!
Wij zijn vandaag geopend van: 8:00-18:00 uur | T. 0523 265 700
Een kogelbiefstuk is een variant van een biefstuk.
Dit vlees wordt gesneden van de kogel van de bovenbil van een koe, of van de kogel van het spierstuk. Dit deel vlees wordt kogel genoemd, aangezien het bij het kogelgewricht zit, dus niet vanwege de 'kogelachtige' vorm. Van de verschillenden soorten biefstuk is biefstuk van de haas het malst, daarna volgt de kogelbiefstuk. De malsheid wordt bepaald door de lengte van de spieren van vlees.
Vanaf 1000gr. biefstuk gaan wij er vanuit dat u het aan stuk besteld. Indien dit anders gewenst is graag vermelden.
100% rundvlees
Strooi of maal peper over de biefstuk. Smelt de boter en laat deze goed bruin worden. Leg de biefstuk in de hete boter en bak hem 2 minuten aan elke kant of naar gewenste gaarheid korter dan wel langer.
Neem de biefstuk uit de pan als hij mooi bruin is, zout hem en laat hem even rusten.
Tips:
Voor 16.00 besteld is morgen afhalen!