Wij zijn vandaag geopend van: 8:00-18:00 uur | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt

Varkenshaas spies

Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Deze gemarineerde stukjes varkenshaas zijn gemarineerd + afgekruid en voor u aan een spiesje geprikt met heerlijke stukjes ontbijtspek tussen het vlees. 

Bereidingswijze

  • Haal de varkenshaasspies 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Op een goed verhitte barbecue ongeveer 7 minuten rondom laten braden.

Ingrediënten

100% varkensvlees, For steaks marinade                                        

For steaks: 74% plantaardige olien (raap, zonnebloem), suiker, zout, smaakversterker E621, aroma (bevat smaakversterker E621 en E627, soja, selderij), groenten (knoflookpoeder, uienstukjes, paprikagranulaat), specerijen (bevat mosterd), soja, poeder (sojabonen, tarwe, zout, maltodextrine), paprika extract, bieslook.                  

Kruidenmix voor biefstuk: 62% zout, specerijen (pepers, selderijzaad), tarwevezel(bevat rogge) 0,5% kruiden (selderijblad