Bestellen
Voor 16.00 besteld is morgen afhalen!
Wij zijn vandaag geopend van: 8:00-18:00 uur | T. 0523 265 700
100% rundvlees
Hoofdgerecht 4 personen
Totale bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Meng het paprikapoeder met de bloem in een grote kom en voeg het vlees toe. Zorg dat het vlees goed bedekt wordt met het paprika-bloemmengsel.
Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking en houd het warm.
Smelt ondertussen wat boter en twee eetlepels olie in een grote koekenpan en bak hierin de uiringen in acht minuten glanzend. Voeg de champignons toe en bak deze vijf minuten mee, of tot ze zacht zijn. Haal de uiringen en de champignons met een schuimspaan uit de pan en zet het even weg.
Schenk nog een scheut olie in de pan. Zet het vuur hoog en voeg het vlees toe. Bak het rondom bruin en draai het vuur dan lager.
Doe het uimengsel samen met de zure room bij het vlees en breng het aan de kook om het ongeveer twee minuten te laten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
Serveertip:
met rijst, gegarneerd met de fijngesneden peterselie.
Haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast om het op kamertemperatuur te laten komen.
Bieflapjes bak je bruin van buiten, rood van binnen in ca. 4 minuten;
Rosé van binnen in ca. 4 minuten en 6 minuten als je het van binnen gaar wilt hebben.
Voor 16.00 besteld is morgen afhalen!