Wij zijn vandaag geopend van: 8:00-18:00 uur | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt

Peppersteak

Een heerlijke culinaire runder steak met een Argentijnse marinade met paprika extract en oregano.

 

Één steak weegt ongeveer 125 gram

Ingrediënten

100% rundvlees, bieflappen en marinade op oliebasis

Marinade: 74% plantaardige olien (raap, zonnebloem, lijnzaad), groenten (papirka, ui, knoflook), zout, specerijen (pepers, jalapeno peper, chielies, selderijzaad, komijn) rookdextrose, smaakverster: mononatrumglutamaat  . Kleurstof: paprika extract, oregano                                                                                                                                          

Bereidingswijze

Bereidingswijze voor in de grillpan:

Haal de steak 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat de grillpan goed heet is. Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken en vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.

 

Bereidingswijze voor op de barbecue:

Haal de steak 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. 1 minuut kort roosteren boven heet vuur in het midden van de barbecue. Vervolgens ongeveer 3 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de steak regelmatig om. Dek de steak af met aluminiumfolie en laat een paar minuten rusten op een bord. Zo kunnen de vleessappen goed door het vlees gaan.