Wij zijn vandaag geopend van: 8:00-18:00 uur | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt
De Slachterij

De Slachterij

Wij hebben sinds 2000 een eigen slachterij die eerst gevestigd was aan de Handelsstraat in Hardenberg, maar sinds 2019 gevestigd is aan de Zwedenweg 4 te Hardenberg. Een nieuw, modern en duurzaam pand waar we dan ook heel erg trots op zijn! Aan alle nieuwe wetten en regels van de Keuringsdienst en NVWA worden voldaan, zodat we kwaliteit kunnen waarborgen.

Kwaliteit

Wij slachten voornamelijk om onze eigen kwaliteit te bepalen. De runderen worden voornamelijk bij de boeren uit de regio hardenberg geselecteerd. Dit doen wij, omdat wij de runderen zo kort mogelijk op transport willen hebben, om stress te voorkomen. Wij halen een groot deel van de runderen zelf op, de runderen die wij niet zelf ophalen, worden door de boeren zelf gebracht. 
De runderen die wij voor onze slagerij gebruiken, zijn allemaal vleesrassen, dat wil zeggen dat de runderen speciaal gefokt worden voor hun vlees. Een paar bekende vleesrassen die wij in onze slagerij verwerken zijn o.a. Blonde d'Aquitaine, limousin, piemontese en belgisch blauw. Dit zijn volgens ons dé vleesrassen voor uw perfecte biefstukje of stooflapje!

Huisslachtingen

Bij ons kunt u ook terecht voor uw huisslachtingen, rund of varken het maakt niet uit. Al het vlees kan verpakt worden in aantallen naar uw wens. Op deze manier hoeft u het thuis alleen nog maar in de vriezer te pakken!
Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons slachthuis of een mail sturen naar slachterij@slagerijhoff.nl

We zijn hier wekelijks van maandag t/m vrijdag bereikbaar. 

 

Slachterij Hoff
Zwedenweg 4
7772 TC Hardenberg
0523-262983 
email: slachterij@slagerijhoff.nl